Sunday, April 22, 2012

bagel grilled cheese  焼きチーズべーグル

In honor of the recent national grilled cheese day, 
BAGEL GRILLED CHEESE!

このあいだは焼きチーズサンドの日でした。
それで、
焼きチーズベーグル!
The contrast of the crunchy-chewiness of the bagel with the melted cheese is simply heavenly!


ingredients:

one bagel
a melty kind of cheese (like mozzarella)
rock salt or a flavorful salt

A sandwich press works best if you have one. 
If not, use a fry pan and something heavy to weight the bagel down.


how to:
1.  cut bagel in half lengthwise
2.  toast the insides of the bagel halves first  (for ultimate chewy-crunchiness)
3. put cheese in between bagel halves, and toast both sides of the sandwich
4. cut and sprinkle with rock salt

作り方:

材料:ベーグル
スライスチーズ (とろけるタイプ)
岩塩 

ホットサンドメーカーが一番いい。
ない場合は、フライパンで
ベーグルの上に重いものをのせて焼く。
(カリカリにするために)

1。ベーグルを縦にカットする
2。カットしたベーグルをトーストする
3。チーズを入れて、またトーストする
4。横切りカットして、岩塩を振りかける
エンジョイ!

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