Follow by Email

Sunday, April 22, 2012

bagel grilled cheese  焼きチーズべーグル

In honor of the recent national grilled cheese day, 
BAGEL GRILLED CHEESE!

このあいだは焼きチーズサンドの日でした。
それで、
焼きチーズベーグル!
The contrast of the crunchy-chewiness of the bagel with the melted cheese is simply heavenly!


ingredients:

one bagel
a melty kind of cheese (like mozzarella)
rock salt or a flavorful salt

A sandwich press works best if you have one. 
If not, use a fry pan and something heavy to weight the bagel down.


how to:
1.  cut bagel in half lengthwise
2.  toast the insides of the bagel halves first  (for ultimate chewy-crunchiness)
3. put cheese in between bagel halves, and toast both sides of the sandwich
4. cut and sprinkle with rock salt

作り方:

材料:ベーグル
スライスチーズ (とろけるタイプ)
岩塩 

ホットサンドメーカーが一番いい。
ない場合は、フライパンで
ベーグルの上に重いものをのせて焼く。
(カリカリにするために)

1。ベーグルを縦にカットする
2。カットしたベーグルをトーストする
3。チーズを入れて、またトーストする
4。横切りカットして、岩塩を振りかける
エンジョイ!

No comments:

Post a Comment